Dag moeder, dag moeder …

0
32

Rode kaart
Naast de career-mode zijn er uiteraard ook nog andere mogelijkheden voor te spelen. Zo kan je je eigen toernooi maken, bijvoorbeeld de Champions League die enkel aanwezig is onder de naam ECC, of kan je met enkele vrienden je eigen Football Party geven in de FIFA Lounge. Hierbij bepaal je zelf welke wedstrijd er gespeeld moet worden, zoals bijvoorbeeld de eerste tegen de laatste, en dit alles wordt dan in een klassement weergegeven. Het leuke aan de mode is dat je na het spelen van een match extra’s kan verdienen. Deze "Cheap Shots" kan je bij het begin van je volgende partij gebruiken als je je tegenstander wil "kloten". Zo kan je iemand meteen een rode kaart geven, kan je hun vermoeidheid verhogen of hun vervangingen beperken of zelfs afschaffen.

 

fifa07_8.jpg

 

De grootste vernieuwing van spelmode is een uitgewerkte online-mode waarbij je je favoriet team kiest en je de actuele voetbalkalender volgt. Jij speelt dus de wedstrijd van jou team tegen een andere gamer, en alle resultaten van dezelfde wedstrijden bepalen dan wie in het algemeen gewonnen heeft (het gemiddelde). Zo moet ieder zijn steentje bijdragen opdat jou favorieten zouden stijgen in het klassement.

Conclusie
Deze Fifa 07 is een game dat je een heel jaar kan blijven spelen zonder het beu te worden. Elke match is gewoon anders en de uitdagingen worden alleen maar groter op een hoger niveau. De uitgebreide manager-mode en de nieuwe online-spelvariant kunnen zeker bekoren, zodat ze er bij EA weer een topper bij hebben.

Officiële site van het spel: http://www.fifa07.ea.com/
Ontwikkelaar: EA
Uitgever: EA

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
4
Vorig artikelVeel zoombereik en hoge ISO-waarden
Volgend artikelNieuwe softwaresuite voor ontwerpers van websites