Dag moeder, dag moeder …

0
32

Volgende stap: het opstellen van een deftige formatie met de juiste spelers en de juiste opstelling. Aanvankelijk zal je nog niet de middelen hebben om enkele nieuwe krachten te kopen, maar het loont toch de moeite om al je spelers met elkaar te vergelijken en te kijken welke het beste bij jouw opstelling past. Bij de wedstrijden moet je er wel voor zorgen dat je, net zoals in het echte leven, ook een kans moet geven aan de bankzitters om hen rustig en tevreden te houden, en anderzijds om je basis-elf wat rust te gunnen, anders zijn je spelers ‘uitgemolken’ tegen de winterstop.

 

fifa07_5.jpg

Tijdens de transferperiode kan je weer onderhandelen met nieuwe spelers. Een uitgebreide zoekfunctie laat je toe meerdere voorwaarden te stellen, zoals de positie, de algemene rating en ook de vorm van transfer. Je kan namelijk ofwel een speler kopen of lenen van een club, en zo kan je dit ook bij je eigen spelers toepassen. Je bepaalt onder andere de transfersom en het salaris, en dan is het afwachten … Dit jaar kan je ook grafisch zien waar je meer aandacht aan moet besteden bij je bod, zodat je meer kans hebt om een speler binnen te halen.

fifa07_6.jpg

Je moet je geld, wat dit jaar in euro wordt weergegeven trouwens, niet alleen aan spelers uitgeven, maar af en toe is een upgrade van je stafleden ook nuttig. Door een betere keepertrainer aan te stellen, zullen de prestaties van je doelwachter ook beter worden zonder dat je een nieuwe moet kopen.

 

1
2
3
4
Vorig artikelVeel zoombereik en hoge ISO-waarden
Volgend artikelNieuwe softwaresuite voor ontwerpers van websites