Van muizen en mensen

1
81

Logitech V450 Laser Cordless Mouse for Notebooks
Qua naam is dit precies het grotere broertje van vorige muis, maar die vergelijking gaat niet helemaal op. Ze is precies even groot maar wel een ietsje boller van vorm (100 x 59 x 38 mm). Met zijn 116 gram is het echter een zware muis. Dit extra gewicht is volledig toe te schrijven aan de voeding, want hier zitten twee AA batterijen in.
Naast de niet absoluut noodzakelijke software zit er in de verpakking ook nog een draagtasje voor het transport.


Logitech V450 Laser Cordless Mouse for Notebooks

Ons exemplaar heeft een donkergrijze bovenkant en zwarte zijkanten. Die zijn bekleed met een soort rubber, wat maakt dat deze muis prettig zacht in de hand ligt. Natuurlijk is donkergrijs met zwart erg stijlvol, maar in vergelijking met de hiervoor besproken blitse V400 ziet ze er eigenlijk wat saai uit.
Bij de V450 hoort ook een micro-ontvangertje. Die is nog 1 cm kleiner dan die van de V400: 41 x 15 x 7 mm, 5 gram. Wanneer die in een USB poort van je pc zit, krijg je echt de indruk dat er een plug inzit waarvan de draad losgeschoten is. Gelukkig is ook hier een ligplaatsje voorzien in de buik van de muis. Wanneer de ontvanger in de muis zit, wordt deze automatisch uitgeschakeld, maar de V450 kan je ook zelf manueel in- en uitschakelen door een drukknopje onderaan de muis.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelAantal megapixels is steeds minder een issue
Volgend artikelSlanke slide-up gsm met 3.1 megapixels camera
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

Reacties zijn gesloten.