Vat de stier bij de horens

2
44

BullGuard blijkt vrij slecht te zijn in het schoonmaken van EXE-bestanden. Documenten kan hij over het algemeen wel schoonmaken als ze geïnfecteerd zijn. We kwamen aan een virusdetectiescore van 89% maar een schoonmaakscore van slechts 48%. De antiparasietscore is 80%. De firewalltest levert een score van 95% op en voor gebruiksgemak noteerden we 78%. De spamfilter hebben we uit tijdsgebrek niet getest.

BullGuard_VirFoundfalsepos.jpg
BullGuard identificeert onze valse positieven verkeerdelijk als virussen

Conclusie
BullGuard Internet Security Suite presteert zeker niet slecht (behalve in het schoonmaken van met virussen geïnfecteerde bestanden). Maar we hebben recent een uitgebreide test gedaan van de meest voorkomende beveilingssuites voor desktopgebruikers, die we binnenkort trouwens op DiskIdee zullen publiceren en daar kwam Panda Internet Security Platinum 2006 als onze beste koop uit. Deze Internet Security Suite van BullGuard verandert daar niets aan.
Adviesprijs
59,99 euro (ook voor jaarlijkse licentievernieuwing)
Systeemvereisten
Standaard Windows omgeving (Win2000 of hoger) met 200 MB vrije harde-schijfruimte.
1
2
3
4
Vorig artikelEen plaatje van een beeld
Volgend artikelBotnets zorgen voor klikfraude

2 REACTIES

  1. wat ik denk dat je moet doen is een keer proberen is tussen beveiligingen te kijken, daar kan je meestal wel vinden dat je sommigen dingen wel mag en kan toe staan.

Reacties zijn gesloten.