Vat de stier bij de horens

2
44

In verband met de antivirusmodule rept BullGuard met geen woord over parasieten, maar tijdens onze test blijkt hij die wel degelijk te detecteren en te blokkeren. Updates gebeuren automatisch om de acht uur en het werkt met een inlogprocedure waarvoor je je e-mailadres en een wachtwoord moet gebruiken dat je krijgt nadat je de productsleutel aan BullGuard hebt doorgegeven. Je mag met één licentie maximaal drie pc’s beveiligen. De licentie moet jaarlijks hernieuwd worden en kost iedere keer de volle pot.

BullGuard_webacc.jpg
Webconfiguratie van je account bij BullGuard

Prestaties
De virusdetectie en -schoonmaak functioneert goed, al is de interface om een scandoel te kiezen nogal krakkemikkig. De virusscan verloopt in twee fasen: eerst de detectie en daarna pas probeert hij in een tweede ronde de rommel op te ruimen. Alles wat hij niet kan schoonmaken elimineert hij dan in een eventuele derde ronde door het in de quarantaine te verplaatsen.

BullGuard_VirScan.jpg
Virusscan

1
2
3
4
Vorig artikelEen plaatje van een beeld
Volgend artikelBotnets zorgen voor klikfraude

2 REACTIES

  1. wat ik denk dat je moet doen is een keer proberen is tussen beveiligingen te kijken, daar kan je meestal wel vinden dat je sommigen dingen wel mag en kan toe staan.

Reacties zijn gesloten.