Vat de stier bij de horens

2
44

Interface
De gebruikersinterface zit vrij overzichtelijk in elkaar met links grote ronde gekleurde knoppen voor elk van de hoofdfuncties van BullGuard en rechts daarvan een tabbladinterface met de details van de gekozen functie. Onderaan elk tabblad vind je altijd een vraagtekenknop met "heeft u hulp nodig?" en dat leidt dan naar een pop-upvenster met contextgevoelige hulp. Noch op de meegeleverde cd, noch op de website is er een echt volledige gebruikshandleiding te vinden, maar op de website zijn er wel "snelle gidsen" voor de hoofdfuncties.

BullGuard_FWalert.jpg
Firewallwaarschuwing voor uitgaand verkeer

Die hoofdfuncties zijn overigens: Hoofdscherm, Antivirus, Firewall, Spamfilter en Backup. De firewall werkt prima en vraagt netjes om toestemming voor alle programma’s en programma-onderdelen die naar buiten de pc willen en hij kent de standaardonderdelen van Windows al, maar vraagt evengoed om toestemming (al staat daar dan wel als standaardantwoord ‘Ja: toestaan’ klaar). Er zit overigens een time-out op deze vragen om toestemming en als je na een minuut of zo niet geantwoord hebt, voert hij het standaardantwoord uit.

BullGuard_Poortscan.jpg
Firewallwaarschuwing voor poortenscan

1
2
3
4
Vorig artikelEen plaatje van een beeld
Volgend artikelBotnets zorgen voor klikfraude

2 REACTIES

  1. wat ik denk dat je moet doen is een keer proberen is tussen beveiligingen te kijken, daar kan je meestal wel vinden dat je sommigen dingen wel mag en kan toe staan.

Reacties zijn gesloten.