Sta je mannetje in de ring

3
58

Strategie
Wanneer je eenmaal de besturing onder controle hebt is het des te leuker om het tegen je tegenstander op te nemen. Je ziet je tegenstander na een aantal rondes steeds vermoeider raken. Zo komt er ook een stukje strategie bij kijken, ga je je tegenstander uitputten of kies je ervoor om van af het begin in de aanval te gaan.

FNR3_6.jpg

De boksers zijn realistisch weergegeven, je ziet de blauwe ogen en dikke lippen tijdens het vechten ontstaan. Het is heel vet wanneer je de tegenstander een beetje laat komen om hem vervolgens met een paar directe stoten te versuffen en daarna met een uppercut knockdown te slaan.

FNR3_7.jpg

Is dan alles aan dit spel positief? Nee, er zijn ook een paar minpuntjes. Veel gevechten duren twaalf rondes en dat is nogal lang, zeker als je bedenkt dat een ronde drie minuten duurt. Bij de meeste gevechten maak je die twaalf rondes niet vol, maar zes of acht rondes keer drie minuten is nog steeds lang. De gevechten zijn ook nog eens erg traag. Als je eerst een potje Soul Calibur hebt gespeeld lijkt Fight Night Round 3 wel in slowmotion te gaan.

Conclusie
Hou je van hele snelle arcade vechtspellen waar je heel snel op de knoppen moet drukken dan is Fight Night Round 3 misschien niet wat je zoekt. Maar wanneer je op zoek bent naar het beste boksspel van het moment, dan heb je die nu gevonden. De graphics zijn mooi, er zijn voldoende opties en het vechten is vet. Fight Night Round 2 wordt met dit nieuwe deel zeker overtroffen. Dus hou je er van om een vechtspel te spelen dat niet zo arcade is en iets meer diepgang biedt dan is dit zeker een aanrader.

Officiële site van het spel: http://www.easports.com/fightnightround3/index.jsp
Ontwikkelaar: EA Sports
Distributeur: Electronic Arts

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
4
Vorig artikelZes nieuwe modellen van Motorola
Volgend artikelDe onvermoede gevaren van draadloze netwerken

3 REACTIES

  1. ik heb een vraag is het spel op de ps2 net zo als op de xbox 360
    ik begrijp dat het qua graphics anders is maar zijn er nog andere verschillen?

Reacties zijn gesloten.