Sta je mannetje in de ring

3
58

Boks!
Het spelen van FNR 3 zal voor iemand die gewone arcade vechtspellen gewend is aan het begin nogal vreemd zijn. Bij de meeste vechtspellen voer je combo’s uit door heel snel op verschillende knoppen te rammen, wanneer je dat bij dit spel doet zul je zien dat er verbazend weinig gebeurt. Wil je vette combo’s uitvoeren in FNR 3, dan moet je die besturing snel vergeten.

FNR3_3.jpg

In dit spel maak je moves door middel van de linker en rechter analoge stick, met de linkerstick loop je en met de rechter sla je. Maak je met de rechter stick een beweging naar rechts en schuin naar voren dan geef je een rechtse directe, doe je dit maar dan naar links geef je een linkse directe. Hou je L1 ingedrukt en beweeg je de linkerstick, dan kun je de stoten van je tegenstander ontwijken. Hou je R1 ingedrukt, dan kun je met de linkerstick jouw dekking besturen.

FNR3_4.jpg

Met deze besturing weet FNR 3 zich van andere vechtspellen te onderscheiden en dat pakt zeer positief uit. Het leuke aan deze besturing is dat je er echt goed in kunt zijn en dat iemand die gewoon maar wat op de knoppen ramt nooit van je zal winnen, wat in veel andere spellen wel het geval is.

1
2
3
4
Vorig artikelZes nieuwe modellen van Motorola
Volgend artikelDe onvermoede gevaren van draadloze netwerken

3 REACTIES

  1. ik heb een vraag is het spel op de ps2 net zo als op de xbox 360
    ik begrijp dat het qua graphics anders is maar zijn er nog andere verschillen?

Reacties zijn gesloten.