Het nieuwste Jabra bluetooth trio onder de loep

1
69

De bureauhouder is in hetzelfde design als de headset ontwerpen en is dus echte eye-candy voor op je bureau. Je kan de Jabra JX10 opladen via het gewone electriciteitsnet of via een USB aansluiting van je computer. Met een volledig opgeladen batterij kan je 6 uren communiceren of 200 uur standby blijven.

jabrajx10_2

Een connectie tot stand brengen met de JX10 is kinderspel. Aan de achterkant van de JX10 zit een klein knopje om de headset in "discoverable" mode brengt (de LED blijft blauw branden). De headset is nu zichtbaar voor andere bluetooth apparaten in de omgeving. Wanneer we naar de Jabra JX10 zoeken is hij snel gevonden en de connectie is snel tot stand gebracht. We geven de code "0000" in en de twee toestellen zijn gepaard. Hij is uitgerust met de Bluetooth 1.2-standaard waarmee hij compatibel is met zo goed als alle Bluetooth-telefoons die momenteel op de markt aanwezig zijn.

jabrajx10_3

De bediening is zeer eenvoudig, een aan/uitknop, twee knoppen om het volume aan te passen en een knopje om hem "discoverable" te maken. Met de volumeknoppen kan je tijdens het dragen het volume aanpassen. De "+" toets heeft reliëf gekregen waardoor je tijdens het dragen weet welke knop "+" en welke knop "-" is. De knop met het telefoontje erop dient uiteraard om een gesprek aan te nemen of te beëindigen. Een gebeld nummer herkiezen, voicemail bellen, een gesprek afwijzen en een gesprek in wachtstand zetten, behoren ook tot de mogelijkheden afhankelijk van je mobiele telefoon.

jabrajx10_6

1
2
3
4
Vorig artikelBijna 100 Warner Bros titels beschikbaar via nieuwe downloadservice
Volgend artikelGroot zoombereik

1 REACTIE

  1. Ik heb een BT500 gekocht in december 2005 (99 euro) en nu in mei 2006 is hij voor de 2de keer in reparatie. Het probleem is dat hij niet meer oplaad en bijgevolg ook niet kan aangezet wroden. Oorzaak ligt vermoedelijk bij de USB oplading, een van de voordelen van deze headset. Een niet tevreden BT500 gebruiker.

Reacties zijn gesloten.