Zwaar in het rood gaan

0
43

Op grafisch vlak is The Suffering: Ties That Bind er erg op vooruit gegaan. Ook de animaties van Torque en de vijanden zien er veel beter uit dan in het eerste deel. Torque is nu zelfs in staat om te springen. En je kunt door het spel gaan in first person.
Als je in ‘waanzin’-mode gaat, zal je wel nog moeten spelen in third person view. Die ‘waanzin’-mode zal je nu wel verplicht moeten gebruiken op bepaalde ogenblikken en voor bepaalde vijanden, die je anders niet kan vernietigen. Maar geen nood je kan altijd in ‘waanzin’ gaan wanneer je het echt nodig hebt, al moet je er soms wel hard voor knokken. De ontwikkelaars van het spel zijn erg goed in hun opzet geslaagd om van de ‘waanzin’-mode meer te maken dan een leuk hebbeding. Het maakt nu ook echt deel uit van het spel.

TS_TTB_5.jpg

Conclusie
The Suffering: Ties That Bind is een waardig vervolg geworden op het action-horror game The Suffering, met meer mogelijkheden, een betere verhaallijn en vooral weer die sfeer die je hartje wel tien keer rapper doet slaan. De besturing is vrij degelijk, maar er zijn niet echt grote veranderingen ten opzichte van het eerste deel. Grafisch is het spel er op vooruit gegaan, wat we als gamer alleen maar toejuichen. Aan dit spel zal je vele uren plezier beleven en het is dan ook echt een aanrader voor niet al te gevoelige zielen.

Officiële website van het spel: http://sufferingtiesthatbind.com/
Ontwikkelaar: Surreal Software
Uitgever: Midway

Adviesprijs
49,90 euro
1
2
3
Vorig artikelBiometrisch beveiligde externe harde schijf
Volgend artikelHandenvrije Bluetooth GPS-kit