Een gewaarschuwd man…

0
50

Elk personage heeft zijn eigen wapens die niet uitgewisseld kunnen worden. Helaas zijn deze een beetje uit balans. Daves pistool bijvoorbeeld is veel krachtiger dan Eds shotgun. Maar het spel biedt wel andere mogelijkheden zoals het openen van bepaalde deuren waarbij je zelf de code zal moeten kraken of het ontmantelen van verschillende soorten bommen. Helaas zijn deze extra’s maar erg weinig in het spel aanwezig en bijgevolg ook saai aangezien ze altijd op dezelfde manier moeten worden toegepast. Dus de hoofdzaak van het spel is duidelijk gericht op het schieten.

wihtoutwarning3.jpg

Maar dan zou je denken dat dit erg spectaculair is. Integendeel, het is erg onrealistisch. Langs de ene kant maakt Capcom in Without Warning gebruik van een systeem waarmee het mogelijk wordt gemaakt de vijand in het vizier te houden, maar langs de andere kant kan je dan weer makkelijker een vijand van verder raken dan als hij vlak voor je staat. Als je gebruik maakt van de expertmodus is het erg moeilijk om een terrorist te raken. Het zal dan ook vaak gebeuren dat je een pilaar of iets totaal anders raakt dan je van plan was. Dit is te verklaren omdat de camera in bepaalde opzichten zeer onhandig is opgesteld.

Conclusie
Met Without Warning hebben we er weer een first-person-shooter bij. Maar daarmee is ook alles gezegd, want ik zou m’n zuurverdiende centjes toch aan een andere game besteden, aangezien Without Warning toch teveel gebreken vertoont die de echte gamer ongetwijfeld zal veroordelen. De graphics vallen over het algemeen nog mee, maar de gameplay begint veel te snel te vervelen.

Officiële site van het spel: http://www.capcom.com/withoutwarning
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom

Adviesprijs
49,99 euro
1
2
3
Vorig artikelDraadloze access points voor binnen en buiten
Volgend artikelBiometrisch beveiligde externe harde schijf