Een gewaarschuwd man…

0
50

Als je met het ene personage om kwart na tien de stroom weer aanzet, dan zul je dit, als je met een ander personage ook om kwart na tien speelt, merken. Soms kan je ook het vuurgevecht waarbij het ene personage op een bepaald tijdstip betrokken is in de verte zien als je met een ander personage speelt. Je voelt dat de verschillende personages zich allemaal in hetzelfde gebouw verstoppen en dat het geheel één verhaal is.

wihtoutwarning1.jpg

Het verhaalverloop is erg leuk bedacht, maar helaas voelt het niet echt aan als een natuurlijk onderdeel van het spel. Indien je een bepaalde missie niet haalt, zul je deze over en over moeten spelen om verder te gaan in het spel. Het naar eigen keuze overschakelen naar een ander personage, met de bijbehorende verhaallijn, is niet mogelijk.

Uit balans
Elk van de zes personages is gekenmerkt door zijn eigen specialiteiten. De typiste Tanya Shaw bijvoorbeeld kan enkel gebruik maken van een brandblusser en haar pepperspray. Bij de drie soldaten gaat het voornamelijk om de standaard schietactiviteiten, maar bij de typiste komt er een stealth-element om de hoek kijken.

wihtoutwarning2.jpg

De bewaker echter is op zoek naar zijn vriend en schiet daarbij de terroristen één voor één neer, terwijl de journalist ten slotte de mooiste beelden op band wil vastleggen.

1
2
3
Vorig artikelDraadloze access points voor binnen en buiten
Volgend artikelBiometrisch beveiligde externe harde schijf