‘Uw muziek en foto’s binnen handbereik’

6
149

Luisteren
De klank kan je met een equalizer aanpassen: tien vooringestelde standen plus een zelf in te stellen Custom-stand. Er is ook een speciale stand voor extra basversterking: SRS WOW. Het geluidsniveau is nogal krap bemeten, zelfs op maximum zal je niet bepaald doof worden. Schakel je SRS WOW in, dan kan je zelfs niet tot maximum gaan wegens de toenemende vervorming die het luisteren compleet ongenietbaar maakt. Tijdens de weergave wordt op het schermpje de titel van het nummer, de naam van de artiest, de titel van het album, het genre, de totale duur van de track en de verstreken tijd getoond. Ook een miniatuurfoto van de cd-hoes staat erbij, erg mooi. De meegeleverde oortjes zijn bolvormig. Ze blijven wel keurig op hun plaats zitten, maar echt lekker zitten ze toch niet. De klank vonden we goed, zonder meer.


Bolvormige oortjes

De ingebouwde batterij is door de gebruiker niet vervangbaar. Het is een 830 mAh Li-ion batterij, die het in onze test onder de beste omstandigheden (non-stop muziek weergeven zonder verder aan de toetsen te raken) net geen veertien uur volhield. Zit je voortdurend met de instellingen te spelen dan zakt dat wel tot ongeveer negen uur. Het volledige opladen duurt vier uur, maar na een uur is reeds 70% van de capaciteit bereikt, zodat je in geval van tijdsnood snel weer verder kan.
Toch een opmerking over het laden: de Philips GoGear kan geen stroom betrekken uit de USB-aansluiting. Je kunt hem dus niet onderweg even vlug bijladen aan de pc op je werk of van een vriend. Ook als hij thuis aan je pc hangt voor synchronisatie, kan je best de lader insteken. Verder is die gecombineerde voeding/USB aansluiting niet echt praktisch, vaak hangt er ergens een niet gebruikte kabel rond te slingeren.


De foto’s zijn niet slecht, maar echt genieten is er toch niet bij

1
2
3
4
5
Vorig artikelDrie nieuwe digitale camera’s in de LUMIX reeks
Volgend artikelProgrammeerbare robot met Bluetooth
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

6 REACTIES

  1. UIt goede bron vernomen / er komt een gratis upgrade van het toestel, die stabiliteit grondig zal verbeteren.

  2. 2 dagen in bezit en werkt werkelijk super. Geen enkel probleem gehad bij de installatie en de bediening is intuitief. Echt Sense and Simplicity!
    Ik herken tot op heden dus geen van de negatieve punten, behalve dat van de vette vingers. Geluid echt SUPER!

  3. Ik heb alleen maar problemen met dat apparaat, inmiddels een nieuwe gekregen van \”mijn\” Expertzaak nadat ik het geval al 2 keer opgestuurd heb zonder resultaat.. die werkte in 1 keer goed, totdat ik hem aansloot op een andere PC (laptop) in de vakantie. In het kort:na een 1e geslaagde overzet van muziek bij een 2e aanvullende poging, kan de speler niets meer vinden om af te spelen van de vorige sessies??? Tevens blijft de Philips Lime software mijn pc maar laten \”rammelen\” op zoek naar te syncroniseren muziek op mijn grote schijven (300 GB) terwijl automatisch synchr,. uit staat?… frappant dat in de philipsmap diverse Kill software voor deze applicaties staat? Volgens mij heeft Philips hier duidelijk hun \”let\’s make things better\” principe even laten schieten om te proberen bij te blijven in de race op de MP3 markt. Dit valt mij bijzonder tegen van dit gerenommeerde merk, welke ik verkoos boven de Ipod, nu alleen nog maar ergernis, voor dit apparaat van 329 euro + dock 59 Euro en hoesje 39 Euro

  4. Heb toestel nu enkele weken. Werkt zonder problemen / integratie met Windows media player vind ik super, bij downloaden van WMA DRM songs hoef ik niet meer na te denken.
    GoGear ziet er mega uit (lekker opvallen ;-)), bediening gaat vloeiend … heeft iets magisch ….
    Voor foto\’s over te zetten moet je inderdaad wel even een kleine plug-in installeren (is een beetje jammer, maar na installatie werkt overzetten van foto\’s snel en smooth).
    Heb wel het extra beschermhoesje gekocht waarbij de bediening in overgebracht wordt naar het textiel van het hoesje, gezien ik het mooie zwarte oppervlak wil sparen van mijn vettige vingers).

    Las vanmorgen in Telegraaf dat ze er nu een gratis reis naar Ney York bijgeven (de \”Big Aplle\” … leuk gevonden / misschien heeft Philips nu eindelijk eens een alternatief voor die MP-speler met een Senseo-syndroom (idd. den iPod ;-)).

  5. Ja idd! Had net hetzelfde probleem.. Heb namelijk het toestel gisteren gekocht en vindt het wel enorm jammer dat het zo\’n gedoe is. Ben alvast blij dat jullie me hebben geholpen!

Reacties zijn gesloten.