Meer dan alleen maar foto’s tonen op tv

0
41

Een fotomontage!
Het tweede item op het welkomstscherm is "een fotomontage maken". Hiermee kan je eenvoudig originele composities maken van je foto’s. Bij het programma wordt een gevarieerde verzameling sjablonen meegeleverd die je dan kan combineren met je eigen foto’s. Tussen die sjablonen vind je ondermeer diploma’s, dieren, personages… plus een heleboel attributen. Onderstaande afbeelding zal duidelijk maken wat we hiermee bedoelen.


Gezocht: een gevaarlijk gangster

Uiteraard is dit geen essentieel onderdeel van een fotobewerkingspakket, je moet het met een knipoog bekijken. Ook kinderen zullen hier hun plezier aan beleven: een gorilla met de kop van papa, een nijlpaard dat sprekend lijkt op tante Bertha en een oorkonde met foto voor oma, het kan allemaal en het is niet eens moeilijk. Een duidelijke en volledige uitleg in de handleiding kan je desnoods een handje toesteken.


Spelen met sjablonen, attributen,…

Je foto’s op TV
Het volgende onderdeel op het welkomstscherm is "diavoorstelling op cd/dvd". Hierover kunnen we kort zijn: het is het volledige pakket "Foto’s op TV op cd/dvd 3.0" waarvan je de bespreking hier onlangs kon lezen. Ook het programma "PC Drukkerij 4 CD’s & DVD’s Easy Classic" voor het samenstellen en afdrukken van hoesjes of inlays zit erbij. We blijven uiteraard bij onze conclusie die we toen al maakten: voor wie een eenvoudig, betrouwbaar maar toch krachtig pakket zoekt om via een dvd-speler zijn digitale foto’s op televisie te tonen, is dit zonder meer een aanrader. Ook dit onderdeel wordt compleet uitgelegd in de handleiding.

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe EasyShare camera’s niet groter dan een spel kaarten
Volgend artikelLichte en compacte tri-band gsm
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.