Scherp geprijsd

0
34

Prestaties
We lieten het al uitschijnen: een snelheidsmonster is dit niet, toch zeker niet op grafisch gebied. Als je dat niet erg vindt, dan koop je wel een goede, bruikbare notebook om er echt mee te werken. In onze testen haalt hij een prestatiescore van 47/100 en een prijsprestatiescore van 80/100. Je kunt deze cijfers vergelijken met de prestaties van de desktopvervangende notebooks die we onlangs testen. Deze notebook testten we volgens exact dezelfde testmethode die je bij dat artikel kunt nalezen.

Conclusie
De EasyNote E3 is een stevige en complete notebook met een prachtig scherm, een complete uitrusting en een scherpe prijs (1.399 euro). Hij heeft maar één belangrijk nadeel, namelijk de trage videokaart, die niet geschikt is voor de modernste games, maar wel kan worden gebruikt voor video- en fotobewerking. Ook de autonomie had nog wat beter gekund.
Adviesprijs
€ 1.399
1
2
3
4
Vorig artikelCompacte webcams voor desktop of notebook
Volgend artikelEen compacte triband met geïntegreerde camera
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.