Hoe ga je concreet te werk, deel 1

5
23

lpsopnemen_pick1
1 – Plaats je platenspeler op een stabiel oppervlak, liefst niet op dezelfde tafel waarop of waaronder je computer staat. Hoe stabieler hoe beter het resultaat (foto 1).

2 – Sluit de uitgang van de platenspeler aan op de ingang van de versterker. Let erop dat je links en rechts niet omwisselt (meestal wordt dit met kleurencodes aangeduid: wit of zwart voor rechts en rood voor links) (foto 2).

Vorig artikelOn line DVD-verhuur met uitgebreid filmaanbod
Volgend artikelHoe ga je concreet te werk, deel 2
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

5 REACTIES

  1. Mijn draaitafel gaat via mijn Kenwood midi 33 versterker (1986) Hoe sluit ik vanaf mijn versterker aan op de computer? Eerdere pogingen hebben me al twee geluidskaarten gekost. Op de achterkant van de kenwood versterker staat een input blok je voor phono, cd en tuner. Verder staat er ook een ingang voor aux. Moet ik daar mijn tulpjes in steken? Het lijkt me nogal tegenstrijdig.

  2. ik heb een analoge camcorder, en wil via mijn pc video bewerken,
    hebben jullie hier ook gegevens over.
    met vriendelijke groeten Tjamme.

  3. Hallo, Je stukje is erg duidelijk,maar ik heb wel al een tijdje een vraag en dat is de volgende: Is de afspeel kwaliteit van een gewone CD het zelfde of ook beter, wanneer je die afspeelt op eenn SACD -speler? Ik heb nu nl zo’n 350 CD’s welke ik ook wil kunnen afspelen op een SACD-speler.
    Alvast bedankt voor je reactie!
    Gaston
    dcd_gaston@hotmail.com

Reacties zijn gesloten.