MP outback

0
15

Net toen we dachten dat we alles op het vlak van MP3 gezien hadden, kregen we de V@mp in onze handen gestopt. Deze opvallende MP3-speler huist in een oversized horloge met avontuurlijk uiterlijk.
v@mp_1
Niet alleen het uiterlijk valt op, ook de speciale riem is het vermelden waarden. Hiermee maak je de V@mp makkelijk vast aan een rugzak of bind je hem simpel rond je pols of arm. Maar de V@mp vindt ook een plaatsje aan de riem dankzij de meegeleverde ‘belt clip’ of gewoon rond de nek met de ‘neck strap’. Qua specificaties valt er ook al niet te klagen, want je krijgt een degelijke 64 MB aan opslaggeheugen waar je via een snelle USB-interface het nodige muziekgeweld op zet. Dat de V@mp niet uitbreidbaar is met extra geheugen en enkel MP3’s op het geheugen toelaat, is waarschijnlijk het enige wat ons tegenvalt. Daar tegenover staat dan weer dat hij beschikt over een voice recording functie die goed is voor vier uur aan nuttige of minder nuttige praat. Voor het overige vinden we standaardfuncties terug zoals verschillende afspeelmodi (jazz, classic en rock).Het scherm van de V@mp is eenvoudig van opzet en voldoet maar is niet verlicht. Een mooie Engelstalige kleurenhandleiding en een eenvoudig softwarepakketje voor het encoderen van audio-cd’s naar MP3 wordt meegeleverd. De V@mp heeft nood aan één AAA-batterij dat keurig wordt meegeleverd.

Conclusie
MP3-spelers bestaan in de meest gekke vormen en de V@mp is daar een typisch voorbeeld van. De plasticachtige bouwkwaliteit boezemt op het eerste gezicht weinig vertrouwen in maar blijkt toch stevig genoeg. Vergis je echter niet: waterdicht is de V@mp niet!
Adviesprijs
222,86 euro
Vorig artikelFacelift
Volgend artikelMaak reclame voor je site!
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.