Filmbril

1
203

Na de Sony Glasstron drukten we de Olympus Eye-trek op onze neus. Ook deze hypermoderne filmbril tovert je een virtueel filmscherm voor je ogen van 52 inch (zo’n 132 centimeter).
olympus_bril
Wat we over de Sony schreven geldt ook hier: onder de indruk van deze apparaten zijn we niet. Toch valt de beeldkwaliteit op zich goed mee als je je niet stoort aan een duidelijk raster. Iets wat de Olympus Eye-trek FMD 700 voor heeft op de Sony Glasstron, is dat je hem ook kunt aansluiten op een pc. Met het meegeleverde kastje en kabels sluit je hem rechtstreeks aan op de grafische kaart. De resolutie kan maximaal 800 bij 600 beeldpunten bedragen maar dat levert hoegenaamd geen scherp beeld op. Wie dan ook verwacht om met deze bril te gaan surfen op internet komt bedrogen uit. Voor het afspelen van films op de pc kan hij echter wel dienen. Besef wel dat de Olympus Eye-trek een niet bepaald goedkoop gadget is.

Conclusie
Hoewel je hem op je pc kunt aansluiten, is de Eye-trek toch alleen geschikt ovor het bekijken van films. Alleen valt de beeldkwaliteit voorlopig nog tegen en gaat de bril gauw vermoeien.
Adviesprijs
1487,11 euro
Vorig artikelVoor de gelegenheidssurfer
Volgend artikelEen stapje verder
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.