Bellen én muziek beluisteren

0
21

Mobiele telefoons zijn sowieso al knappe dingen met heel veel mogelijkheden maar de Samsung MP3 Phone gaat nog een stapje verder.
samsung_mp3
Zoals de naam het al doet uitschijnen kun je met de MP3 Phone mp3-muziek beluisteren. Positief is alvast dat dit geen invloed heeft gehad op de grootte van de gsm want deze Samsung vindt in de kleinste binnenzak een plaatsje. De MP3 Phone beschikt over 32 MB geheugen die niet kunnen worden uitgebreid. Over de bediening is goed nagedacht: dat kan via de toetsen van de gsm maar de echte yuppie gaat natuurlijk voor de oordopjes met afstandsbediening die meteen ook kunnen dienen als head set. Prima! Ook heel flashy zijn de grafische animaties die de handelingen her der opfleuren. Voor het overbrengen van bestanden naar de gsm wordt er gebruik gemaakt van de parallelle poort en dat is toch wel een tegenvaller. Het staat namelijk niet garant voor snelle overdrachttijden. Daar tegenover staat dan weer dat je deze manier van linken ook kunt gebruiken om op je pc het adresboek en dergelijke aan te passen en dat is lekker handig. De geluidskwaliteit is best te pruimen, maar het maximale geluidsvolume had gerust wat hoger gemogen.

Conclusie
De Samsung MP3 Phone moet je eerder beschouwen als een gadget-gsm. Als volwaardige mp3-speler is hij minder geschikt.
Vorig artikelTien op tien?
Volgend artikelDam tegen HP hegemonie
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.