Losstaande dvd-spelers

0
40

grundig_gdv110
De speler van Grundig is de op één na goedkoopste uit deze test. Toch straalt de GDV-110 een zekere degelijkheid uit en vormt hij een mooie verschijning in het hifi-rek. Want het uiterlijk is toch belangrijk voor een toestel dat in de huiskamer wordt gebruikt, niet? Omdat Grundig nogal nauwe banden heeft met Philips zul je dezelfde behuizing ook terugvinden bij een ander model van Philips. Of ze ook technisch identiek zijn, konden we niet achterhalen. Eigenlijk hebben we weinig negatiefs te vertellen over deze Grundig. Enkel de aansluitmogelijkheden vallen wat magertjes uit en heel veel snufjes moet je niet verwachten. Eenvoud primeert dus en dat kan een voordeel zijn voor wie gewoon dvd’tjes wil afspelen zonder eerst de volledige handleiding te moeten doornemen. De afstandsbediening is ‘king size’ en misschien net iets te groot om ideaal te zijn. Tenslotte vonden we dat de cijfers en letters op het front display gerust wat groter mochten uitvallen.

Conclusie
Zoek je een eenvoudige en betaalbare dvd-speler dan is de Grundig een goede keus. Vooral de beeldkwaliteit is uitstekend en hoeft niet onder te doen voor die van de duurdere dvd-spelers.
Vorig artikelSnel branden met de juiste schijfjes
Volgend artikelLosstaande dvd-spelers
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.