Stunt-pc van Aldi is van goede kwaliteit

2
30

aldipc
Het leek wel Moskou in de tijd dat de communisten het nog voor het zeggen hadden. Een lange rij wachtenden trotseerden stampvoetend de vroege kou voor de deuren van de plaatselijke Aldi. Niet omdat er een lading nieuwe schoenen was gearriveerd. Nee, de Aldi had een ‘Multimedia-Internet-pc’ aan dumpprijs in de aanbieding en niet zomaar de eerste de beste. Voor een Pentium III 667 MHz met 128 MB geheugen en met nog een hoop toeters en bellen liep het storm. In minder dan geen tijd overspoelden kooplustigen de winkel. Een medewerker van DiskIdee stond zijn mannetje in het helse gedrang en kwam ongehavend uit de strijd. Mét een pc onder de arm. Was deze Aldi-pc wel al die heisa waard? Uit onze testen blijkt van wel.

Lees de volledige test

Vorig artikelDigitale beeldrevolutie
Volgend artikelNieuwe geheugentechnologie haalt 400 GB/inch¬¾
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Ik vraag me af waarom ALDI op haar site niet bekend maakt dat er volgende week een notebookcomputer te koop is, terwijl de folder al gewoon in de winkels ligt. Het internet trager dan wat dan ook??
    Ik vond wél al iets op een site van één of andere liga: het Aldi-archief. (www.versteven.be/aldi/index.htm)

Reacties zijn gesloten.