Dunste iPod ooit

0
22

Naast een nieuwe iPod touch introduceert Apple ook een nieuwe iPod nano die ook is uitgerust met de nieuwe Genius-technologie van Apple.
Apple iPod nano
De iPod nano is al aan de vierde generatie toe. Het is met een dikte van 6,24 mm de dunste iPod aller tijden. De nano kreeg een nieuwe behuizing van aluminium en glas en is beschikbaar in negen kleuren.

Genius
De nieuwe iPod nano is uitgerust met de nieuwe Genius-technologie van Apple. Met één klik maakt Genius automatisch afspeellijsten van nummers in je muziekbibliotheek die goed bij elkaar passen. De iPod nano werkt ook naadloos samen met iTunes, zodat je eenvoudig je favoriete materiaal kunt importeren, beheren en synchroniseren.

Shake, rattle and roll
De nano heeft een 2-inch scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels dat je foto’s aanpast aan portret- of landschapspositie. Met Cover Flow kun je door je album art bladeren en wanneer je de iPod nano zachtjes schudt zet je hem in de Shuffle-modus.

Batterij
Je kunt volgens Apple met de nieuwe iPod nano 24 uur lang ononderbroken muziek afspelen of vier uur lang naar videomateriaal kijken.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Apple nano is verkrijgbaar in een model van 8 GB voor € 139 en een model van 16 GB voor € 189.

Adviesprijs

– Apple nano   8 GB: € 139
– Apple nano 16 GB: € 189
Vorig artikeliTunes biedt meer mogelijkheden met afspeellijsten
Volgend artikelOp naar het digitale huis!
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.