Axis netwerkcamera’s voor locaties met sterk wisselende lichtinval

0
61
Axis introduceert twee Wide Dynamic Range netwerkcamera’s. Ze zijn geschikt voor locaties met sterk uiteenlopende lichtomstandigheden.

Locaties met extreem heldere en donkere gebieden of met tegenlicht vormen een uitdaging voor videobewakingscamera’s. De AXIS Q1604 en AXIS Q1604-E kunnen dankzij Wide Dynamic Range beelden vastleggen met verschillende sluitertijden. Daardoor kunnen ze ook locaties met wisselende lichtinval goed in beeld brengen, waardoor mensen en objecten altijd zijn te identificeren. De AXIS Q1604 is een indoor-model, terwijl de AXIS Q1604-E een camera voor buiten is. De beveiligingscamera’s zijn geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld entrees, gebouwen met grote ramen of tunnels. De AXIS Q1604-E heeft een IP66 en NEMA 4X waardering en is bestand tegen stof, regen, sneeuw en zon en temperaturen van -40 graden tot 50 graden Celsius. Hij wordt geleverd met een montageset en zonnescherm.

AXIS Q1604

AXIS Q1604 (© ; licentie: )


Beide AXIS netwerkcamera’s beschikken over een dag- en nachtfunctie en ondersteunen tweeweg audio. Ze leveren beelden in HD 720p of 1 megapixel resolutie en kunnen gelijktijdig verschillende videostreams in H.264 en Motion JPEG formaat leveren.

Prijs en beschikbaarheid
De AXIS Q1604 heeft een adviesprijs van € 849, terwijl die van de AXIS Q1604-E € 1099 bedraagt.

Foto van AXIS
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoogle integreert vluchtinformatie in zoekresultaten
Volgend artikelLaPlug deelt usb-schijven draadloos
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.