Home Hardware

Nieuwe serie bewakingscamera’s van Eminent

0
Eminent breidt de IP-camera serie uit met drie E-SmartLife Wi-Fi IP camera’s waaronder twee modellen met pan- en tilt-functie en een camera geschikt voor buitengebruik.

De nieuwe serie bewakingscamera’s van Eminent bestaat uit de EM6400 Fixed IP camera, de EM6410 Pan/Tilt IP Camera en de EM6420 Outdoor IP Camera.

De EM6400 is een vaste camera met een HD 720p-resolutie. De EM6410 Pan/Tilt IP Camera bewaakt door zijn pan/tilt-functie een groter gebied en biedt een Full HD 1080p-resolutie.

Ook de EM6420 ondersteunt een Full HD-resolutie en biedt een pan/tilt-functie. Deze bewakingscamera met een IP54-classificering is geschikt voor gebruik buitenshuis.

De camera’s zijn uitgerust met een micro SD-kaartsleuf, microfoon, speaker en IR-leds voor nachtzicht.

De camera’s kan je installeren en gebruiken met de gratis E-SmartLife app. Als de camera beweging detecteert, wordt een pushmelding verzonden naar je smartphone.

Eminent EM6420 Full HD Wi-Fi Fixed Outdoor IP Camera (© Eminent; licentie: Eminent)

De Eminent EM6420 Full HD Wi-Fi Fixed Outdoor IP Camera heeft een adviesprijs van € 74,99. De EM6410 Full HD Wi-Fi Pan/Tilt IP Camera heeft een adviesprijs van € 72,50. De EM6400 HD Wi-Fi Fixed IP Camera heeft een adviesprijs van € 47,50.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.