Nieuwe serie bewakingscamera’s van Eminent

0
688
Eminent breidt de IP-camera serie uit met drie E-SmartLife Wi-Fi IP camera’s waaronder twee modellen met pan- en tilt-functie en een camera geschikt voor buitengebruik.

De nieuwe serie bewakingscamera’s van Eminent bestaat uit de EM6400 Fixed IP camera, de EM6410 Pan/Tilt IP Camera en de EM6420 Outdoor IP Camera.

De EM6400 is een vaste camera met een HD 720p-resolutie. De EM6410 Pan/Tilt IP Camera bewaakt door zijn pan/tilt-functie een groter gebied en biedt een Full HD 1080p-resolutie.

Ook de EM6420 ondersteunt een Full HD-resolutie en biedt een pan/tilt-functie. Deze bewakingscamera met een IP54-classificering is geschikt voor gebruik buitenshuis.

De camera’s zijn uitgerust met een micro SD-kaartsleuf, microfoon, speaker en IR-leds voor nachtzicht.

De camera’s kan je installeren en gebruiken met de gratis E-SmartLife app. Als de camera beweging detecteert, wordt een pushmelding verzonden naar je smartphone.

Eminent EM6420 Full HD Wi-Fi Fixed Outdoor IP Camera (© Eminent; licentie: Eminent)

De Eminent EM6420 Full HD Wi-Fi Fixed Outdoor IP Camera heeft een adviesprijs van € 74,99. De EM6410 Full HD Wi-Fi Pan/Tilt IP Camera heeft een adviesprijs van € 72,50. De EM6400 HD Wi-Fi Fixed IP Camera heeft een adviesprijs van € 47,50.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSlimme verlichting regelen met gesproken opdrachten
Volgend artikelDraadloze miniluidspreker met Google Assistant
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.