Home Hardware

HP gaming laptop heeft extra scherm

0
HP introduceert in de Omen serie gaming laptops de Omen X 2S die een extra scherm boven het toetsenbord heeft voor diverse toepassingen zonder het game te hoeven onderbreken.

De HP Omen X 2S is een high-end gaming laptop die is uitgerust met twee schermen. Naast een 15,6-inch lcd-scherm als hoofdscherm heeft de laptop een tweede scherm van 5,98 inch met multitouch-ondersteuning.

Het tweede scherm kan gebruikt worden voor diverse functies. Zo kan je een deel van het hoofdscherm dupliceren en vergroten op het tweede scherm, instructievideo’s bekijken tijdens het spelen of browsen, chatten of scrollen door een muziekbibliotheek zonder het game te verlaten.

Voor het hoofdscherm biedt HP de keuze uit een FHD 144 Hz IPS anti-glare micro-edge WLED-backlit scherm (1920 x 1080 pixels) of een 4K IPS anti-glare micro-edge WLED-backlit scherm (3840 x 2160 pixels)

De Omen X 2S is verkrijgbaar met tot een 9de generatie Intel Core i9 processor en tot 32 GB aan DDR4-3200 ram.

De laptop wordt gekoeld door nieuwe Omen Tempest Cooling Technology en gebruikt Thermal Grizzly Conductonaut koelpasta om de koeling en de prestaties te optimaliseren.

HP Omen X 2S (© HP; licentie: HP)

De HP Omen X 2S gaming laptop is vanaf juli 2019 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf € 2.999.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.