Gehoorbeschermende gaming headset

0
121
Plantronics lanceert een serie gaming headsets die zijn uitgerust met SoundGuard-technologie die beschermt tegen audiopieken. De headset is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.

De Plantronics RIG 300-serie gaming headsets zijn uitgerust met 40mm-hifidrivers en hebben een microfoon met ruisonderdrukking voor minder achtergrondgeluid.

De SoundGuard-technologie beschermt de oren tegen onverwachte uitschieters in volume. De open oorschelpen van de headset zorgen ervoor dat de speler niet volledig is afgesloten van de buitenwereld.

De hoofdbeugel kan in drie maten (klein, medium, groot) worden ingesteld. In het snoer is een volume- en muteknop verwerkt.

Plantronics RIG 300 gaming headset (© Plantronics; licentie: Plantronics)

De Plantronics RIG 300 (pc), RIG 300HC (Nintendo Switch), RIG 300HX (Xbox One) en RIG 300HS (PlayStation 4) gaming headsets hebben een adviesprijs van € 39,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSupercompacte laserprinter
Volgend artikelSlimme bril om beter te werken
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.