Gamen met gameconsole op groot scherm

0
73
MMD dat beeldschermen produceert onder de Philips-merknaam brengt met de Philips 436M6VBPAB het eerste beeldscherm uit in de nieuwe Momentum monitor-reeks. Het 43-inch scherm is geschikt voor gamen en home entertainment en gebruikt Quantum Dot-technologie voor levendigere kleuren.

De nieuwe Momentum-reeks van Philips is gericht op home-entertainment en vooral bedoeld voor het spelen van games op een groot scherm met gameconsoles. De Philips 436M6VBPAB is de eerste monitor in deze serie.

Het beeldscherm heeft zeer smalle randen en rust op een dunne aluminium standaard. Het meet 97,6 x 66,1 x 26,4 cm.

De 436M6VBPAB heeft een schermdiagonaal van 42,51 inch (108 cm) en biedt een CrystalClear 4K UHD-resolutie (3840 x 2160 pixels bij 60 Hz) met een een maximale helderheid van 1000 cd/m². De responsetijd bedraagt 4 ms.

De monitor gebruikt Quantum Dot-technologie in plaats van de gebruikelijke LED-achtergrondverlichtingstechnologieën. De primaire kleuren rood, groen en blauw worden weergegeven met meer verzadiging, waardoor vibratie en kleurnauwkeurigheid toenemen.

Door de Low Input Lag-modus en SmartResponse voor snellere visuele feedback is de Philips 436M6VBPAB een ware gaming-monitor. Adaptive-Sync zorgt voor een snelle gameplay zonder haperingen of tearing.

De monitor is uitgerust met Ambiglow-verlichting die zorgt voor een externe lichtkrans rond het scherm met aangepaste kleur en helderheid.

De 436M6VBPAB heeft een DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, HDMI 2.0- en USB-C-aansluiting. Via de ingebouwde USB 3.0-hub kan meer randapparatuur worden aangesloten. Ook heeft de monitor twee 7 watt-luidsprekers met DTS Sound.

Philips 436M6VBPAB Momentum monitor (© ; licentie: )

De Philips 436M6VBPAB Momentum monitor wordt geleverd inclusief afstandsbediening en heeft een adviesprijs van €799.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBudgetvriendelijke Android 8.0 smartphones
Volgend artikelStijlvolle smartphone met uitstekende camera
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.