Eenvoudig te installeren HD-bewakingscamera

0
De DCS-4703E is een nieuwe videobewakingscamera in D-Links Vigilance-serie met HD-resolutie en ondersteuning voor WDR ofwel beelden met een dynamischer kleurbereik.

D-Link breidt zijn ‘Vigilance’-serie uit met de DCS-4703E 3-megapixels Power-over-Ethernet (PoE) mini bullet outdoor camera.

Deze water- en stofdichte (volgens IP66) videobewakingscamera integreer je eenvoudig met andere producten uit dezelfde serie, zoals de DNR16-4802-2 Starterkit voor kleine bedrijven en consumenten die een simpel te installeren, maar krachtig videobewakingssysteem willen.

Dankzij de ondersteuning voor PoE heb je maar één kabel nodig die zowel voor voeding als voor netwerk dient. Daardoor is deze camera eenvoudig buiten te installeren.

Dankzij hd-beelden met een maximale resolutie van 2048 x 1536 pixels bij 15 fps, wide dynamic range (wdr), 3d-ruisonderdrukking en ingebouwde bewegingsdetectie neemt deze camera op het juiste moment bewakingsbeelden op van een hoge kwaliteit, waarop gezichten en voorwerpen herkenbaar zijn.

Het krachtige infrarood led-licht zorgt ervoor dat herkenbare beelden gemaakt kunnen worden bij alle lichtomstandigheden en dit tot twintig meter afstand.

De DCS-4703E is compatibel met de gratis D-ViewCam software. Daarmee kun je 32 D-Link netwerkcamera’s centraal beheren. Via deze software kun je ook e-mailmeldingen en audiowaarschuwingen instellen.

D-link DCS-4703E

D-link DCS-4703E (© ; licentie: )

De camera ondersteunt de ONVIF-standaard en is dus bruikbaar met camera-bewakingsapparatuur van derde partijen.

De DCS-4703E heeft een adviesprijs van €229,95 en is verkrijgbaar vanaf februari 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.