Marmitek DoorGuard 470

Deurintercom met camera

0
Met de Marmitek DoorGuard 470 zie je wie er voor je deur staat, kun je draadloos met die persoon communiceren en op afstand de deur openen.

De nieuwe Marmitek DoorGuard 470 heeft een kleurencamera met nachtzicht dankzij vier ir-leds, storingsvrije microfoon en luidspreker en 100 graden groothoeklens.

Met behulp van de handenvrije binnen-eenheid of monitor communiceer je met wie voor je deur staat. De binnenmodule heeft een kleuren lcd-scherm van 7 inch (17,5 cm) en een resolutie van 800 x 480 pixels.

Optioneel is ook een elektronische deuropener verkrijgbaar. Daarmee open je desgewenst de deur vanop afstand. Optioneel zijn ook extra camera’s en monitoren verkrijgbaar. Je kunt twee deurbellen met camera en één externe camera met de binnen-eenheid (monitor) verbinden.

Ook is het mogelijk tot drie bijkomende binnen-eenheden of monitors serieel door te lussen. Parallel doorlussen van bijkomende monitoren is niet mogelijk.

Marmitek DoorGuard 470
Marmitek DoorGuard 470

De smalle buiten-unit is weerbestendig en kan eenvoudig op vrijwel elk deurkozijn worden gemonteerd. De buitenmodule heeft een sd-geheugenkaarsleuf. Je kunt het gezicht van al wie aanbelt op een geheugenkaartje van maximaal 32 GB bewaren.

Zodra bezoek aanbelt op de deurbelcamera, verschijnt het beeld direct op de monitor in huis. Je ziet meteen wie heeft aangebeld. Om te praten met de bezoeker druk je op de intercom knop. Als je de optionele elektrische deuropener monteerde, kun je de deur via de monitor openen.

De Marmitek DoorGuard 470 kost €219,95. De startset bevat een buiten- en binnen-unit, de benodigde kabels, een voeding en een handleiding. Je kunt langere afstanden overbruggen met behulp van standaard verkrijgbare shielded of unshielded 4-wire kabels of een coaxiale kabel in combinatie met een audiokabel met twee draden. Maximaal kan op die manier honderd meter worden overbrugd.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.