Nest bewakingscamera voor buitenshuis

0
67
Nest Labs heeft na een beveiligingscamera voor binnenshuis nu ook een videobewakingscamera voor buiten in de aanbieding. De weerbestendige Nest Cam Outdoor maakt opnames in Full HD en ondersteunt ook nachtzicht.

Naast een slimme thermostaat en dito brand- en rookdetector lanceerde Nest ook de Nest Cam, een ip-bewakingscamera die alleen binnenshuis werkt en die we hier hebben getest.

De fabrikant voegt daar nu de Nest Cam Outdoor beveiligingscamera aan toe. De weerbestendige camera heeft een groothoekstand van 130° en neemt videobeelden op in Full HD (1080p). Met Nachtzicht gebruikt de camera acht infrarood-ledlampen om beelden op te nemen in het donker.

Met de Nest-app kun je de camera overal en altijd bedienen en live videobeelden bekijken. Via de app kan je ook met iemand spreken via de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Videobeelden worden gestreamd en opgeslagen met encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding). Met de gratis snapshot-geschiedenis kan je beelden tot drie uur terugkijken.

Net als bij de Nest Cam kan je bij de Nest Cam Outdoor een abonnement nemen op Nest Aware. Dan streamt de camera continu live videobeelden en slaat deze op in je Nest-account. Er wordt een volledige videogeschiedenis van tien of dertig dagen samengesteld. De prijs voor een abonnement op Nest Aware start bij €10 per maand.

Nest Cam Outdoor

De Nest Cam Outdoor is vanaf midden november verkrijgbaar voor een adviesprijs van €199.

Foto van Nest
Website: Nest Labs
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWifi-router met snelle 802.11ad van TP-Link
Volgend artikelNetwerk-kwetsbaarheden automatisch opsporen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.