Stijlvolle hoofdtelefoons met krachtige lage tonen

0
48
Pioneer breidt zijn gamma Bass Head-hoofdtelefoons uit met twee nieuwe modellen. De SE-MJ741 heeft klassieke oorschelpen, maar kan ook buitenshuis worden gedragen, terwijl de SE-CL751 in het oor wordt gedragen. Beide hoofdtelefoon hebben extra krachtige bassen.

De nieuwe Bass Head hoofdtelefoons van Pioneer hebben volgens de fabrikant kristalheldere hoge tonen en diepe, krachtige lage tonen. Ze geven de basgeluiden van dancemuziek optimaal weer.

De Pioneer SE-CL751 draag je in het oor en heeft ’s werelds eerste “bass exciter”. Dat is een speciaal trillingselement dat sterkere lage tonen genereert. De oortjes hebben verder drivers van 9,4 mm die dankzij extra krachtige aardmagneten een diepe, dreunende bas produceren.

Pioneer se-cl751

Pioneer se-cl751 (© ; licentie: )

Je kunt de SE-CL751 dankzij speciale oorhouders met het snoer over en achter de oren dragen. Oortjes in drie maten zorgen voor een perfect draagcomfort bij alle maten oren. Deze hoofdtelefoon is verkrijgbaar in drie kleuren.

De Pioneer SE-MJ741-W is een klassieke hoofdtelefoon met oorschelpen die je over je oren draagt. Toch is dit model ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Het snoer van 1,2 m lang hangt daarom maar aan één kant. Een brede hoofdband en lederachtige oorkussens uit polyurethaanschuim zorgen ervoor dat je deze hoofdtelefoon urenlang kunt dragen.

Pioneer se-mj741-w

Pioneer se-mj741-w (© ; licentie: )

Het geluid wordt goed geïsoleerd, zodat je anderen zo min mogelijk stoort. Drivers van 40 mm met sterke aardmagneten produceren diepe, krachtige bassen. Deze hoofdtelefoon is verkrijgbaar in zwart of wit.

Pioneer introduceert verder nog de klassiek vormgegeven SE-M531 en SE-M521 hoofdtelefoons voor gebruik binnenshuis, die ook krachtige magneetdrivers van 40 mm hebben die veel bas produceren.

De Pioneer SE-CL751 kost €69,99. Voor de SE-MJ741-W betaal je €79,99. Deze twee hoofdtelefoons liggen al in de winkel. De Pioneer SE-M531 en SE-M521 zijn te koop vanaf maart voor respectievelijk €49,99 en €39,99.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSlanke alles-in-één design-pc van Samsung draait Windows 8.1
Volgend artikelAldi België legt vier maanden oude instaplaptop opnieuw in de rekken
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.