Hoofdtelefoons voor gamers van Philips

0
30
Philips introduceert een kwartet pc-headsets bedoeld voor gamers waaronder een model met 3D-geluid en 360-gradenmicrofoon.

Philips brengt vier koptelefoons voor gamers op de markt: de PC gaming hoofdtelefoon SHG7210, de Advanced Gamer hoofdtelefoon SHG7980, de Pro Gaming hoofdtelefoon SHG8000 en de Pro Gaming hoofdtelefoon SHG8200. Deze pc-headsets zijn uitgerust met 40 mm Neodymium drivers. Het topmodel, de Philips SHG8200n, biedt SRS Surround Sound. De koptelefoon heeft een licht ontwerp en een automatisch aanpasbare binnenhoofdband. De 360-gradenmicrofoon is intrekbaar en kan in de oorschelp worden verborgen. De mute- en volumeregeling bevindt zich op de oorschelpen. De Philips Pro Gaming SHG82000 en SHG8000 (zonder 3D-geluid) zijn beide gesloten type hoofdtelefoons om over de oren te dragen. Ze hebben een microfoon met ruisonderdrukking die het achtergrondgeluid filtert.

Philips Pro Gaming SHG8200

Philips Pro Gaming SHG8200 (© ; licentie: )


De Philips Advanced Gamer Headset SHG7980 is eveneens een gesloten type om over het oor te dragen. Hij heeft een snoer met USB-aansluiting en een microfoon met ruisonderdrukking die het achtergrondgeluid filtert. De Philips SHG7210 is een halfopen hoofdtelefoon voor op het oor met een 3,5 mm aansluiting. Deze headset heeft een minimicrofoon voor chatgesprekken en een afneembare microfoonbuis die de gesprekskwaliteit verhoogt.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips PC-headsets zijn al beschikbaar voor de volgende adviesprijzen:
– PC gaming hoofdtelefoon SHG7210: € 29,99
– Advanced Gamer hoofdtelefoon SHG7980: € 39,99
– Pro Gaming hoofdtelefoon SHG8000: € 59,99
– Pro Gaming hoofdtelefoon SHG8200: € 79

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLego-bouwpakket voor toekomstige vrouwelijke techies
Volgend artikelUltrabook en tablet in één
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.