Nivea Solar Ad Charger iPhone oplader

iPhone opladen aan het strand dankzij Nivea-advertentie

0
Producent van huidverzorgingsproducten Nivea lanceert een reclamecampagne met een advertentie die je kan gebruiken om je Apple iPhone op te laden via zonne-energie. Voorlopig (?) loopt de campagne helaas enkel in Brazilië.

Het is niet onze gewoonte om op deze website advertenties onder de aandacht te brengen. Maar de reclamecampagne van Nivea gaat ook over technologie, vandaar. Bovendien is de zonnige sfeer mooi meegenomen. Met de advertentiecampagne wil Nivea haar producten voor zonnebescherming onder de aandacht brengen.

Nivea Solar Ad Charger
Nivea Solar Ad Charger

Een speciale advertentiepagina, die bij een Braziliaans magazine stak, werd uitgerust met zonnepaneeltjes en een laadpoort waarop je een iPhone kan aansluiten. Bedoeling is dat je de pagina op het strand gebruikt om je smartphone mee op te laden door middel van zonne-energie. Een gratis alternatief dus voor een mobiele batterij zoals de recent door ons geteste Panasonic Portable Power Supply

Nivea lanceerde ook een video op YouTube om de advertentiecampagne te ondersteunen. Geen betere plaats uiteraard om die op te nemen dan op het zonovergoten strand van Copacabana (Rio de Janeiro). Volgens Nivea hoef je met hun zonneproducten en ‘Solar Ad Charger’ het strand voortaan pas te verlaten als ook de zon verdwijnt.

We maken ons wel deze bedenking: zal je dure Apple iPhone niet eerder gesmolten dan opgeladen zijn op zo’n heet strand?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.