iPhone opladen aan het strand dankzij Nivea-advertentie

0
60
Producent van huidverzorgingsproducten Nivea lanceert een reclamecampagne met een advertentie die je kan gebruiken om je Apple iPhone op te laden via zonne-energie. Voorlopig (?) loopt de campagne helaas enkel in Brazilië.

Het is niet onze gewoonte om op deze website advertenties onder de aandacht te brengen. Maar de reclamecampagne van Nivea gaat ook over technologie, vandaar. Bovendien is de zonnige sfeer mooi meegenomen. Met de advertentiecampagne wil Nivea haar producten voor zonnebescherming onder de aandacht brengen.

Nivea Solar Ad Charger

Nivea Solar Ad Charger (© ; licentie: )

Een speciale advertentiepagina, die bij een Braziliaans magazine stak, werd uitgerust met zonnepaneeltjes en een laadpoort waarop je een iPhone kan aansluiten. Bedoeling is dat je de pagina op het strand gebruikt om je smartphone mee op te laden door middel van zonne-energie. Een gratis alternatief dus voor een mobiele batterij zoals de recent door ons geteste Panasonic Portable Power Supply

Nivea lanceerde ook een video op YouTube om de advertentiecampagne te ondersteunen. Geen betere plaats uiteraard om die op te nemen dan op het zonovergoten strand van Copacabana (Rio de Janeiro). Volgens Nivea hoef je met hun zonneproducten en ‘Solar Ad Charger’ het strand voortaan pas te verlaten als ook de zon verdwijnt.

We maken ons wel deze bedenking: zal je dure Apple iPhone niet eerder gesmolten dan opgeladen zijn op zo’n heet strand?

Vorig artikelLichte, stof- en waterdichte Android-tablet van Sony is top
Volgend artikelHP multifunctional voor kleine kantoren met hoge verwachtingen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.