Kleine oortjes bieden ultiem draagcomfort

0
35

Drivers
De Logitech Ultimate Ears 700 zijn voorzien van twee persoonlijk afgestemde drivers per oor. Één driver produceert rijke, lage tonen. De tweede speaker brengt heldere, hoge en middentonen voort. We hebben hiervoor verschillende muziekstijlen beluisterd en de oortjes presteerden in elke situatie erg goed. Dankzij de verschillende, meegeleverde oorkussentjes en het micro-ontwerp voel je bijna niet dat je oortjes draagt. Het draagcomfort is echt optimaal! De 115 cm lange kabel is erg soepel en van goede kwaliteit.

Het draagcomfort is echt optimaal

Het draagcomfort is echt optimaal (© ; licentie: )

Technisch
Impedantie: 40 ohm, 1 kHz
Gevoeligheid: 113 dB/mW (1 kHz)
Frequentiebereik: 20 Hz–20 kHz
Connector: 3,5 mm, verguld
Geluidsisolatie: 26 dB

Beschikbaarheid
De Logitech Ultimate Ears 700 kregen een adviesprijs van 149 euro. De oortjes zijn dus niet goedkoop en zelfs duurder dan de duurste Bose in-ear hoofdtelefoon (Bose MIE2i – 129 euro). Logitech biedt een beperkte hardwaregarantie van 2 jaar.

Conclusie
De Logitech Ultimate Ears 700 zijn niet goedkoop! Als je echter het bedrag ervoor over hebt, krijg je prima oortjes die erg goed presteren en een ultiem draagcomfort bieden. Logitech levert bovendien erg veel oorkussentjes mee en een opbergdoosje, zodat je de oortjes veilig kan transporteren. Wij zijn alvast onder de indruk.

(90/100)

Adviesprijs
€ 149
Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
Vorig artikelRacen zonder bandenweerstand in GTA IV
Volgend artikelEenvoudig werken in de cloud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.