Logitech Ultimate Ears 700 review

Kleine oortjes bieden ultiem draagcomfort

0
Logitech Ultimate Ears 700

Logitech Ultimate Ears 700 (© ; licentie: )

Het belangrijkste accessoire van mp3-spelers zijn oortjes of hoofdtelefoons. Het mag dan ook niet verbazen dat dit accessoire het meest onderhevig is aan slijtage door veelvuldig gebruik. Wanneer de oortjes aan vervanging toe zijn, moet je een keuze maken uit het grote aanbod. Om je daarbij te helpen, bespreken wij de Logitech Ultimate Ears 700 voor jou!

Logitech is een bekende fabrikant van persoonlijke randapparatuur. Tot het gamma behoren onder andere computermuizen, toetsenborden, afstandsbedieningen, luidsprekers, oortjes en ga zo maar door. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en stelt wereldwijd duizenden mensen te werk.

Keuze
Waar let je best op als je nieuwe oortjes wenst aan te schaffen? Eerst en vooral moet je letten op de bouwkwaliteit. Verder is uiteraard ook het design van belang, maar dat is een persoonlijke keuze die voor iedereen verschillend zal zijn. Last but not least, de klankkwaliteit! Uiteraard wil je goed klinkende oortjes aanschaffen, maar dat is niet zo eenvoudig. Omwille van hygiënische redenen kan je de oortjes bijna nooit testen. Het internet is daarbij een grote hulp en kan je een duw in de goede richting geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.