Bouw een website in slechts drie stappen

1
120
Mijn Website versie 4

Mijn Website versie 4 (© ; licentie: )

Easy Computing introduceert Mijn Website 4, een softwarepakket waarmee je een complete website bouwt in drie eenvoudige stappen. HTML-kennis heb je daarbij niet nodig.

Mijn Website 4 laat je toe om een complete website te bouwen in drie stappen zonder dat je iets van HTML hoeft te kennen. De Nederlandstalige software laat je in een eerst stap kiezen tussen dertig professionele sjablonen. Met klikken en slepen kun je eventueel ook je eigen sjabloon ontwerpen. Vervolgens kun in de tweede stap je allerlei elementen toevoegen, waaronder logo’s, knoppen, navigatiebalken en zelfs een sitemap. Flash-animaties, Shockwave-items en YouTube-video’s kun je eveneens eenvoudig toevoegen. Hetzelfde geldt voor rss-feeds en podcasts. Ook is er een e-commercemodule waarmee je snel een webwinkel opzet. In de derde en laatste stap publiceer je je website automatisch op het internet. De websites zijn automatisch geoptimaliseerd voor de zoekmachine van Google. Workshops helpen je om met het programma te leren werken. Het programma werkt onder Windows XP, Vista en Windows 7. De systeemeisen zijn bescheiden. Een Pentium IV of hoger en 1 GB werkgeheugen volstaan. Het programma kost 19,95 euro en is verkrijgbaar op cd-rom of als download.

Foto van Easy Computing
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVlaamse kranten willen onterecht geld voor dieplinken
Volgend artikelKleine led-tv’s van LG passen overal
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.