Kleine led-tv’s van LG passen overal

0
36
LG M2380DF 23" led-tv

LG M2380DF 23″ led-tv (© ; licentie: )

LG introduceert vier nieuwe led-tv’s die door hun kleine afmetingen ideaal zijn voor in de slaapkamer, keuken of studentenkamer. Alle M80-tv’s kunnen multimediabestanden afspelen van een usb-stick.

De Full-HD LG M80-tv’s hebben een beelddiagonaal van 22 inch (M2280D) of 23 inch (M2380D) en er zijn ook twee varianten met een ingebouwde subwoofer van 7 watt (M2280DF en M2380DF). De responsetijd bedraagt 5 ms en dankzij extra contrast worden zwarttinten getrouw weergegeven. De tv’s hebben ingebouwde stereoluidsprekers van 5 watt. Je kunt er een USB stick insteken en foto’s of films direct op de tv’s afspelen. De tv’s kunnen ook functioneren als computermonitor met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, wat interessant kan zijn op een tienerkamer of in een studeervertrek. Beschikbare aansluitingen zijn 2x HDMI, S-Sub (VGA), Composiet, Component en 2 x Scart. De televisies hebben een smalle rand en een diepte van 16,5 millimeter. Ze verbruiken slechts 30 watt. De prijzen liggen tussen de 329 en 369 euro.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBouw een website in slechts drie stappen
Volgend artikelConsumentencamcorder met HD en verwisselbare lenzen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.