Nieuwe dot netbook van Packard Bell

0
30
Packard Bell dot a

Packard Bell dot a (© ; licentie: )

Packard Bell kondigt een nieuwe versie aan van de dot netbook. De dot a is een 11,6-inch model dat gebruikmaakt van de laatste generatie AMD processoren.

De Packard Bell dot a is naar keuze beschikbaar met de AMD Athlon Neo Dual-Core Mobiele Processor K325, de AMD Athlon Neo Single-Core Mobiele Processor K125 of de AMD V serie Single-Core V105 met ATI Mobility Radeon HD 4225 Graphics. De harde schijf heeft een capaciteit tot 640 GB en de netbook heeft 4 GB RAM geheugen. De nieuwste AMD-technologie maakt het bouwen van erg slanke netbooks mogelijk. De dot a is 25 mm dik en weegt 1,35 kg.

Fotobewerking
Packard Bell rustte de dot a verder uit met een full-size toetsenbord, een multi-gesture touchpad, een multi-card lezer, een 1,3 megapixel webcam en een HDMI-aansluiting. Besturingssysteem is Microsoft Windows 7 en Packard Bell levert Adobe Photoshop Elements 8 bij deze netbook. Grafisch moet de dot a in staat zijn om aan fotobewerking te doen. De 6 cellenbatterij is volgens Packard Bell in staat om een autonomie van zeven uur te garanderen op één lading.

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell dot a is vanaf eind juli beschikbaar voor een adviesprijs vanaf € 399.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAllround laptops van Fujitsu
Volgend artikelRacen met een door Ferrari geautoriseerde cockpit
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.