Netwerkcamera voor 24-uurs bewaking

0
22
LevelOne FCS-0030 bewakingscamera

LevelOne FCS-0030 bewakingscamera (© ; licentie: )

LevelOne introduceert een netwerkcamera die is uitgerust met een PIR (Passive Infra Red) sensor zodat je de camera kan gebruiken voor dag- en nachtbewaking.

De LevelOne FCS-0030 bewakingscamera heeft een 1,3 megapixel beeldsensor die een resolutie biedt van 1280 x 800 pixels bij 30 beelden per seconde (bps) of 640 x 400 pixels bij 30 bps. De videobeelden worden opgeslagen met compressie in H.264 MPEG4-formaat om het verbruik van bandbreedte te minimaliseren. De ingebouwde infraroodsensor detecteert menselijke temperatuur en kan bij weinig licht een wit LED-licht activeren. De camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker. Naast een Ethernet-aansluiting is de FCS-0030 ook uitgerust met een MicroSD/SDHC-geheugenkaartslot waarop je desgewenst de videobeelden kan opslaan. Je kan de opnames volgen via een webbrowser. De LevelOne FCS-0030 bewakingscamera wordt geleverd met LevelOne IP CamSecure Lite bewakingsbeheersoftware.

Prijs en beschikbaarheid
De LevelOne FCS-0030 heeft een adviesprijs van € 249.

Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEnergiezuinig netwerken over het stroomnet
Volgend artikelGigantische Philips-monitor verbruikt de helft minder energie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.