Comfortabeler communiceren dankzij nieuwe headsets

2
59

microfoon voor gebruik in een rumoerige omgeving. Peakstop-technologie beschermt je gehoor tegen onverwachte geluidspieken.

Design
Wij ontvingen de Jabra Biz 2400 Mono 3-in-1 headset (2406-820-104). Het geheel oogt erg stijlvol en zakelijk. De headset is uitgevoerd in een combinatie van mat zwart en chirugisch staal. Op het snoer is een kledingklem aangebracht die je kan voorzien van een zelfgemaakt ID-plaatje. De Jabra Biz 2400 Mono 3-in-1 headset (2406-820-104) beschikt over één speaker. De onbreekbare FreeSpin microfoonarm met draaiing van ruim 360 graden moet het gebruikscomfort verhogen. Dankzij deze arm kan je de headset eenvoudig en snel van het ene oor naar het andere verwisselen.
De 3-in-1 in de naam van de headset verwijst naar de drie mogelijke draagstijlen: oorhaak, nekband, hoofdband. GN Netcom levert netjes alle accessoires mee die je nodig hebt om te veranderen van draagstijl. De headset weegt ongeveer 52 gram. Dat is zeer licht en dus zeer comfortabel.


De kledingklem kan je personaliseren!

Versies
De Jabra BIZ 2400 headsets zijn leverbaar in mono en duo variant. Alle mono 3-in-1 versies geven je de keuze uit de eerder besproken draagstijlen. Alle draagstijlen zijn eenvoudig in te stellen voor gebruik op het linker- of rechteroor. De T-balk op de hoofdband werd speciaal ontworpen om te vermijden dat deze

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelNa muziek, video en software kan nu het illegaal kopiëren van boeken en tijdschriften beginnen
Volgend artikelIkea-boxen voor pubers

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.