Rally en race in modder en zand

0
52

Terwijl je in de eerste Dirt voornamelijk alleen op het parcours reed, is Rally Cross een multicar discipline. Tot acht deelnemers strijden om de eer op korte circuit tracks, gedeeltelijk off-road, gedeeltelijk asfalt.
Nog een eventsoort waar je tegelijk met anderen rijdt, is Landrush – geïnspireerd op de Championshipp Off Road Racing in Dirt. In trucks en buggy’s geef je het beste van jezelf in volledig off-road circuits in stadions, arena’s en open landschappen. Tot slot is er ook nog Raid, vergelijkbaar met Landrush, maar je rijdt op punt-tot-punt tracks vol obstakels en kleine splitroutes.

Dirt 2 Rally LA

Meer arcade
Daarnaast zijn er ook enkele speciale modi. Behoorlijk innovatief is Domination: gedurende maximaal drie laps moet je in de verschillende sectoren van de track de beste tijd neerzetten. Je verdient namelijk niet alleen punten voor je finale racepositie, maar ook voor het aantal gedomineerde sectoren.
Gate Crasher gaat meer over de kwaliteit je voertuig te controleren dan over eigenlijke snelheid. Om extra tijd te verdienen moet door je zoveel mogelijk obstakels heen rijden.
Wil je de adrenaline echt door je aderen voelen stromen, dan is er het stressvolle Last Man Standing. De race start met acht rijders, maar om de twintig seconden valt de laatste af.

1
2
3
4
Vorig artikelNorton 2010 is ‘lean and mean’
Volgend artikelUltradraagbare en betaalbare laptop