Creëer rijke PDF-bestanden

0
60

je behoeften. Zo bevat de Extended versie Adobe Presenter-software die je de mogelijkheid geeft om PowerPoint-presentaties om te zetten naar multimediale PDF-bestanden. Vertrouwelijke informatie wissen met de gereedschappen voor redigeren is een functie die je niet aantreft in de Standard versie, terwijl dit bij de Pro en Pro Extended versie wel is inbegrepen. Ook de door ons geteste functie voor het vergelijken en markeren van verschillen in twee versies van een document zit niet in de Standard versie. Wil je dus volledige functionaliteit, dan kies je best voor de duurste en meest uitgebreide versie: Acrobat 9 Pro Extended.

Adobe Acrobat 9 Pro Extended: familie
De drie versies van Adobe Acrobat 9

Conclusie
Adobe Acrobat is en blijft goede software voor het aanmaken en bewerken van PDF-documenten. De meest in het oog springende vernieuwingen zijn de multimediale portfolio’s en de integratie van het web-portal Acrobat.com. Die maken een upgrade de moeite waard.
Adviesprijs
ca. 819 euro (excl. BTW) voor Acrobat 9 Pro Extended;
geregistreerde gebruikers van eerdere versies kunnen upgraden naar Acrobat 9 Pro Extended voor ca. 269 euro (excl. BTW).
Systeemvereisten
1,3 GHz processor, MS Windows XP of hoger, 512MB RAM
1
2
3
4
Vorig artikelNieuw model in ‘F1’ notebookreeks
Volgend artikelNieuwe modellen in gebruiksvriendelijke A serie van Fujifilm