De wereld aan je oren

0
74

keuze draadloos of via een netwerkkabel. De Tangent kun je alleen op een draadloos netwerk aansluiten. Bij allebei kun je ook nieuwe stations definiëren via een speciale website, Reciva voor de Tangent en vTuner voor de Terratec. Je moet je radio wel eerst registreren op die website, maar dat is gratis en werkt erg eenvoudig. In de praktijk kun je zowat elke geluids-“stream” van het internet op uw internetradio beluisteren.

vTuner website: je moet je Noxon internetradio eerst wel registeren
vTuner website: je moet je Noxon internetradio eerst wel registeren

De Terratec wordt geleverd met een afstandsbediening. De Tangent kun je alleen bedienen met de knoppen op de radio zelf. De manier van bedienen van de Tangent beviel ons het best, want die is heel gebruiksvriendelijk en intuïtief. Bij Terratec werkt alles net iets stroever, maar dat komt ook omdat deze internetradio wat meer mogelijkheden biedt. Zo kun je je Apple iPod (gewone of nano) in een gleuf op

1
2
3
4
Vorig artikelNog creatiever omgaan met je foto’s
Volgend artikelNetwerkmuziekspeler met schwung
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.