De muis die plooide

0
48

wellicht minder problemen ondervinden. De Arc mouse is wel meer geschikt voor rechtshandigen. Door haar symmetrische vorm kun je ze ook linkshandig gebruiken, maar dan zit de terugknop aan de "verkeerde" kant.
De laser deed zijn werk zeer precies, zelfs beter dan onze reguliere Logitech MX Revolution muis. Zo werkte de Microsoft Arc mouse wel min of meer goed op een doorzichtige glazen plaat, terwijl de MX Revolution er dan niets meer van terecht bracht.

Conclusie
Ben je op zoek naar een muis die je overal mee naar toe kunt nemen en die toch goed in de hand ligt en goed werkt dan is de Microsoft Arc mouse zeker het overwegen waard. Ze ziet er nog goed uit ook. Dit kleinood kost officieel 60 euro, wat we aan de dure kant vinden. Deze muis werkt zowel op pc’s als op Mac’s. (In de V.S. kost deze muis trouwens 60 dollar… daar is ze dus ruim dertig procent goedkoper dan in Europa.)
Adviesprijs
€ 60
1
2
3
Vorig artikelIdeaal voor spraakopname maar ook geschikt voor zang en muziek
Volgend artikelGebruik het stroomnet in huis voor netwerkverbindingen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.