Win zelf (geen) medailles

0
34

aankondiging krijgt van het startsein, niet visueel of niet met een geluidje, moet je maar gokken wanneer dat er komt. Je moet natuurlijk ook uitkijken voor een valse start. In de praktijk zal je atleet hierdoor heel wat trager uit de startblokken komen dan de tegenstanders. Een vertraging die je jammer genoeg meestal niet meer kan goedmaken. Kortom, of de besturing is fout of de Xbox360-controller is hier gewoon niet voor geschikt. Hoe dan ook, het werkt absoluut niet zoals het zou moeten.

Beijing 2008

Niet meer leuk
Het komt er gewoon op neer dat het spel zo moeilijk is, dat het niet meer leuk is. Zelfs niet als je normaal gezien wel van wat knopjes rammen houdt. Duiken vereist een stevige portie behendigheid, aangezien je de twee analoge sticks in een ander tempo moet ronddraaien. Denk gerust aan het simultaan wrijven over je buik en kloppen op je hoofd! Bij cycling moet je trouwens vier minuten als een gek rondjes draaien, er zijn wel toffere bezigheden. Dan heb je nog niet eens judo of kajak geprobeerd. Bij het eerste staat er letterlijk in de handleiding dat de combinaties om de tegenstander op de grond te werpen geheim zijn en dat je zelf maar wat moet proberen. Bij kajak heb je gewoon amper tot geen controle over je boot.

Beijing 2008

Wil je ook eens iemand anders zien afgaan, dan kan dat in de Competition modus, zowel online of offline. De lange laadtijden – weliswaar voorzien van een handig weetje over de geschiedenis van de

1
2
3
4
Vorig artikelSpeedy Gonzales
Volgend artikelSnel en voordelig printen in een zakelijke omgeving