Win zelf (geen) medailles

0
34

minstens eentje plaatsen voor de kwartfinale. Hoe beter je het doet, hoe meer punten je bij het begin van de volgende dag aan je team mag besteden. In de daaropvolgende dagen wordt het steeds moeilijker, je moet bijvoorbeeld twee van de vier of drie van de vijf events tot een goed einde brengen. Doe je dat niet, dan krijg je de bekende game over en moet je het spel opnieuw laden om de hele dag over te doen. Dit wil jammer genoeg ook zeggen dat als je je met veel geluk toch eens plaatst voor de volgende ronde, maar de andere evenementen van die dag niet goed doet, je gefrustreerd met het game over-scherm achterblijft.

Beijing 2008

Knopjes rammen
Wat de besturing betreft, kan je spreken over een traditionele button masher. Bij heel wat minigames moet je zeer snel afwisselend A en B drukken of de analoge stick snel heen en weer bewegen, om daarna een of meerdere keren de triggers te gebruiken. Een eerste probleem is echter dat de lat immens hoog gelegd is. Je zal het uiterste uit je handen en controller moeten persen om dan toch nog vaak teleurgesteld te worden. Bijkomend probleem bij de races, zoals lopen en zwemmen, is het startsysteem.

Beijing 2008

Je krijgt een balkje waarvan het uiteinde rood is. De bedoeling is met de triggers je kracht op te bouwen tot net voor het rode gebied, want als je daar terecht komt, vertrek je. Omdat je echter geen duidelijk

1
2
3
4
Vorig artikelSpeedy Gonzales
Volgend artikelSnel en voordelig printen in een zakelijke omgeving