Multimedia-microketen met lcd-scherm

0
58

had je usb en sd moeten kunnen activeren met een aparte knop zonder dat je eerst naar de dvd-stand moet overschakelen. Eigenlijk mocht je zelfs geen knop nodig hebben zoals bij de eerder geteste Parrot DS3120 die sd/usb automatisch na het inbrengen activeerde.
Wel in orde is de weergave van de idv3-tags op de speler. Dit zijn tags die de naam, auteur en andere zaken over het nummer bevatten Opvallend is dat ook hier de geluidskwaliteit zeer goed is. Waarom scoorde hij dan zo slecht bij radioweergave met (bijna) perfecte ontvangst?

Dvd-lade
De dvd-lade zou zo uit een stuk speelgoed kunnen overgenomen zijn… Ze is echt van bedenkelijke kwaliteit. Vooral als er kleine kinderen in de buurt zijn en eens aan de lade trekken, zou deze binnen een oogwenk kunnen breken!

iPod-dock

Enthousiast zijn we over het iPod-dock met de meegeleverde aanpasstukjes zodat elke (recente) iPod zou passen. Weergave van muziek op een iPod verloopt zeer vlot omdat je de hele iPod kan bedienen via de afstandsbediening!

Afstandbediening
De afstandsbediening is zeer volledig, maar niet erg intuïtief. Voor de verandering van weergavebron is slechts één toets voorzien en het was al beter geweest als het schakelen tussen de bronnen sneller ging. Je moet altijd enkele seconden wachten voordat je de volgende bron kan selecteren.

Peekton PK 8700

Conclusie
Een all-in-one-toestel is niet altijd een beste keuze, dat hebben we ook hier weer kunnen vaststellen. Het toestel heeft veel goede functionaliteiten aan boord, maar blinkt nergens echt in uit. Misschien is het wel geschikt voor op een studentenkamer, in een veranda of in de keuken, maar voor in de woonkamer zijn er betere alternatieven op de markt!
Adviesprijs
189 euro
1
2
3
Vorig artikelAudiofiele voorversterker met een verrassing
Volgend artikelGratis gsm-navigatie van Belgische makelij