Terug naar school – Deel 1: de e-learning website

0
40

een tiental Hoofdstukken, die je in iedere gewenste volgorde kunt starten. Je kunt uiteraard ook bij het begin beginnen, dan volgen de verschillende hoofdstukken elkaar automatisch op in logische volgorde.

Iedere Module is onderverdeeld in Hoofdstukken

Filmpje kijken
De volledige cursus blijkt opgebouwd uit een serie Flash-filmpjes, die bij iedere sessie opnieuw via het internet gedownload moeten worden. Dat is natuurlijk de Achillespees van dit soort programma’s. Heb je een beperkt downloadvolume of een niet al te performante internetverbinding, dan kan dat wel eens vervelende consequenties hebben. Maar goed, tijdens onze testen met Myoffice2007skills bleek dat best mee te vallen. Af en toe krijg je wel het pictogrammetje "Laden…" te zien, maar lang wachten was er toch nooit bij. Je downloadvolume zal met Myoffice2007skills ook niet drastisch aangetast worden, en dat brengt ons direct bij een eerste punt van kritiek: het is allemaal wel héél summier. Om je een idee te geven vind je hieronder een tabelletje met de duurtijd van de verschillende modules. In het totaal koop je dus een film van 73 minuten.
Want dat is precies wat Myoffice2007skills is: een film. Interactie is volkomen onbestaande, tenzij je "klikken op volgende" als interactief beschouwt. Verder moet je alleen kijken en luisteren.

De duur van de verschillende Modules. Ontdek Vista in 6 minuten??


Les volgen

De tekst wordt voorgelezen door een dame en is duidelijk verstaanbaar. De schermafdrukken zijn zeer verzorgd en geanimeerd met in- en uitzoomen, de besproken knop of het object licht op in een

1
2
3
4
5
Vorig artikelBetaalbare digitale camcorder van Sanyo
Volgend artikelNieuwe zakelijke scanners van Epson
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.