Draadloze luidsprekers met pit

0
70

de ‘pairing’ (koppeling) te activeren. Nu klikken we ook op onze mobiele telefoon op verbinden. Je moet vervolgens een pin-code ingeven en vanaf dan ben je verbonden. Nu is het kwestie van muziek te spelen, geen probleem aangezien de Nokia 6300 ook een mp3-speler is.
Muziek afspelen blijkt bijzonder goed te lukken. Het volume kan je regelen vanaf de gsm of op de luidsprekers zelf via de aanraakgevoelige toetsen. Het spreekt voor zich dat als je het volume op de ene luidspreker hoger of lager zet, dit op de andere automatisch gebeurt (via Bluetooth). Het geluid is zeer helder met een goede basweergave. Het bereik is heel goed zowel in de kamer als ver daarbuiten. Je kan muziek met je gsm streamen in de ene kamer en de luidsprekers in de andere kamer plaatsen. Je moet de luidsprekers niet volledig openzetten, want dan treedt er misvorming op, maar je kan ze toch echt wel luid zetten. Conclusie na de test met een Bluetooth-gsm: eenvoudig in gebruik, knap staaltje techniek!


Verbinding

 

Bluetooth dongle
Na de test met de mobiele telefoon, willen we dit ook proberen op een laptop via de meegeleverde Bluetooth Dongle v 2.0 + EDR. We pluggen de dongle in een vrije usb-poort en installeren de software. Om een of andere reden lukte de verbinding niet, maar dat kan allerlei oorzaken hebben, dus rekenen

1
2
3
4
5
Vorig artikelMuzikale mobiele telefoon
Volgend artikelDraagbare computers veroorzaken RSI