Home Audio / Video

Draadloze luidsprekers met pit

0
70

we dit niet door in onze beoordeling. We besluiten het nogmaals te proberen op een vaste pc die zelfs in een andere ruimte staat op een andere verdieping. Pc en luidsprekers staan behoorlijk ver uit elkaar en daarom zijn we geïnteresseerd of dit gaat lukken. We pluggen de Bluetooth Dongle in, we installeren de software van de bij de luidsprekers geleverde cd-rom (Bluetooth software).
Na installatie gaan we zoeken naar Bluetooth toestellen en ja hoor, onze luidsprekers staan er tussen! We drukken vervolgens op de luidsprekers op de bovenverdieping en kiezen daarna op de pc voor verbinden. Er wordt om een pin-code gevraagd die we ingeven en de connectie is er nu! We testten de werking uit met Windows Media Player 11 en de populaire website YouTube. In beide gevallen is dit een succes. Ondanks de grote afstand (dik beton) tussen de pc en de luidsprekers is het geluid ontzettend goed. Het bereik geeft ‘Goed’ aan en dat is het ook! We hebben als laatste ook de Parrot Audio Configuration Tool geïnstalleerd om wat opties te kunnen instellen. Ook dit werkt probleemloos, zo beschik je over een equalizer en de mogelijkheid om de linkse en rechtse luidspreker virtueel om te wisselen.


Configuratie instellingen 

DAB radio
Als laatste test besluiten we de line-in van de luidsprekers te testen. We sluiten een Digital Audio Broadcasting radio aan op één van de luidsprekers via de meegeleverde jack-kabel. Eerst bleek